No niin, Taas tuli luettua kun nimeltä mainitsematon pukumies/nainen/mikälieapina on saanut fiksun idean että säädetään laki, Jolla saadaan haitallinen toiminta kuriin. Mietin vain kuinka paljon nämä lait sitten loppupeleissä auttavat? Eivät niin paskaakaan.

Jos lait auttaisivat millään muotoa ennaltaehkäisemään tai vähentämään rikollisuutta, Mitä varten meillä olisi vankilat täynnä sakkia? Nämä pukumiehet/naiset/apinat kun eivät ole saaneet koulutusta, Joka antaisi valmiudet ratkaisemaan meidän ongelmia. Nämä henkilöt, Jotka käyttävät tuhannen euron kalliita pukuja, Vetelevät tirsoja kesken 'työpäivän', Ajelevat takseilla veronmaksajien rahoilla (jotka eivät edes ole veronmaksajien, Vaan pankkien), Käyvät kalliilla lounailla  ja väittävät vielä parantavansa maailmaa, Ovat perehtyneet vain lain toimintaan.

No kuka nämä tontut sinne sitten hommaa? No me tietenkin. Eikö tässä aleta jo vähitellen ihan aikuisten oikeasti ottamaan oppia virheistä? Se on ihan sama kuka siellä niihin rukkasiin nojaa, Asiat ei tästä muutu parempaan suuntaan sillä, Että sinne 'äänestetään' tyhjänpäiväisia paskanjauhajia tienaamaan kovaa liksaa ja eläkettä, Samalla kun asiaan perehtyneet jäävät huomiotta eivätkä pääse muuttamaan asioita. Enkä nyt tarkoita, Että sinne pitäisi saada eri henkilöt, Vaan koko hallintojärjestelmä pitäisi muuttaa aivan erilaiseksi, Palkkataso tiputtaa realistiselle tasolle ja tämän jälkeen olisi vielä iso liuta uudistuksia joista voisi oikeasti olla hyötyä.

Nyt on pakko vetää jo henkeä, Eiköhän tässä tullut avauduttua jo ainakin hetkeksi aikaa.

 

Jos jollakin on jotakin itkemistä ulkoasusta tai kieliopista, Niin avatkaa blogi ja avautukaa siellä, Minua kun ei kiinnosta.